דילוג לתוכן הראשי
מכללת תל-חי
  • אתר המכללה
  • הדרכה למרצה
    תקציר שינויים ב-moodle כיצד נשלח הודעה לסטודנטים? כיצד נבצע העברת חומרים מקורס לקורס? כיצד נפיק רשימה שמית מהמוודל / פורטל? כיצד נוסיף הרשאות לסטודנט/מרצה? הדרכות נוספות.....
  • הדרכה לסטודנט
    כיצד נבצע רישום ידני לקורס? רשימת תוכנות בכיתות הדרכות נוספות.....
  • ספריה
    כרטיס קורא עזרה ותמיכה מאגרי מידע ספרית קמפוס קצרין ספרית קמפוס תל-חי
  • אקדמיה בכיכר
  • צור קשר
  • עברית ‎(he)‎
    עברית ‎(he)‎ English ‎(en)‎
  • התחברו למערכת (התחברות)

מידע הקורס

  1. ראשי
  2. קורסים
  3. שנה: תשפא
  4. שלוחה: מדעים וטכנולוגיה
  5. סמסטר: ב
  6. עקרונות טכנולוגיה של מזון א'- תרגיל (תשפא_ב_2100216) - קלס
  7. תקציר

עקרונות טכנולוגיה של מזון א'- תרגיל (תשפא_ב_2100216) - קלס עקרונות טכנולוגיה של מזון א'- תרגיל

  • Teacher: קרן קלס

עקרונות טכנולוגיה של מזון א'- תרגיל (תשפא_ב_2100216) - קלס
ראשי

Facebook Bird Ut

דף הבית | אודות | צור קשר

כל הזכויות שמורות (c) למכללת תל-חי 2015 Tel-Hai College 2015 (c) all rights reserved

התחברו למערכת (התחברות)
עקרונות טכנולוגיה של מזון א'- תרגיל (תשפא_ב_2100216) - קלס
  • אתר המכללה
  • הדרכה למרצה
    • תקציר שינויים ב-moodle
    • כיצד נשלח הודעה לסטודנטים?
    • כיצד נבצע העברת חומרים מקורס לקורס?
    • כיצד נפיק רשימה שמית מהמוודל / פורטל?
    • כיצד נוסיף הרשאות לסטודנט/מרצה?
    • הדרכות נוספות.....
  • הדרכה לסטודנט
    • כיצד נבצע רישום ידני לקורס?
    • רשימת תוכנות בכיתות
    • הדרכות נוספות.....
  • ספריה
    • כרטיס קורא
    • עזרה ותמיכה
    • מאגרי מידע
    • ספרית קמפוס קצרין
    • ספרית קמפוס תל-חי
  • אקדמיה בכיכר
  • צור קשר
  • עברית ‎(he)‎
    • עברית ‎(he)‎
    • English ‎(en)‎
מדיניות שמירת מידע ופרטיות